U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject Moerkerke

Polderdam

Hedendaags wonen in een eigentijds woonproject!
 
Polderdam - Zekerhuis

RESIDENTIE POLDERDAM

Het nieuwbouwproject omvat 4 stapelwoningen met elk een private inkom en tuin, 6 staanplaatsen en een gemeenschappelijke fiets- en afvalberging.

Op het perceel komt een stapelwoning met 4 wooneenheden. Op het gelijkvloers komen er 2 woningen, een woning met één slaapkamer en een woning met 2 slaapkamers. Op de eerste- en duplexverdieping bevinden zich de andere 2 woningen. Deze woningen hebben elk 3 slaapkamers. 

Tussenin de 2 gelijkvloerse woningen is een doorrit voorzien naar de achterliggende bijhorende tuinen met terras, gemeenschappelijke fiets- en afvalberging en de 6 parkeerplaatsen. 

Zowel de gelijkvloerse woningen als de woningen op de verdiepingen hebben hun private inkom, tuin met terras en private autostaanplaats. De woningen op de verdieping hebben zowel langs de voorzijde als langsde achterzijde een terras. Vanop het terras langs de achterzijde kan je via de trap naar de tuin.

Polderdam - Zekerhuis
Polderdam - Zekerhuis

Stapelwoningen

De woonvorm van stapelwoningen komt meer en meer voor in Vlaanderen en biedt heel wat voordelen ten opzichte van andere woonvormen. De stapelwoningen hebben hun eigen voordeur zonder in contact te komen met de medebewoner. Iedereen heeft een private tuin, een of meerdere terrass(en), private staanplaats,...

Het idee van een woning met een voor- en een achterdeur blijft behouden door de inkom langs de voorzijde en de trap naar de tuin langs de achterzijde.

De stapelwoningen zijn opgebouwd met onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle materialen die steeds voldoen aan de meest recente Belgische en Europese normen en aan alle bepalingen inzake de EPB-wetgeving, de vereiste ventilatiedebieten en de nodige isolatiematerialen.

- Duplex links = E-Peil 20
- App Rechts onderaan = E-Peil 16
- Duplex Rechts = E-Peil 18
 

HomeQube

HomeQube is een jonge en dynamische projectontwikkelaar die woningen bouwt voor de toekomst. Hun concept steunt op meerdere jaren ervaring in de bouwsector en in de duurzame bouwtechnieken. Als bouwpartner willen ze particulieren en investeerders in nieuwbouwprojecten een ecologische, flexibele en rendabele bouwformule aanreiken.

Een klimaat neutrale woning bouwen op jouw maat, die mee kan evolueren met je toekomstige woon-wensen? Met HomeQube heb je dat zo voor mekaar. Deze modulaire en duurzame formule maakt het bouwen van een Bijna Energie Neutrale (BEN) woning voor iedereen bereikbaar.

Polderdam - Zekerhuis
Polderdam - Zekerhuis
4
Units
67 %
Verkocht
1-3
Slaapkamers
4
Tuinen

Nieuwbouwproject Moerkerke

Polderdam

Polderdam - Zekerhuis